Foto: FK Tuzla City

Oglasili se na Facebooku

Iz Tuzla Cityja se pitaju: Da li je unaprijed određen pobjednik utakmice u Trebinju?

Endin Čaušević

Leotar i Tuzla City igraju trenutno u Trebinju utakmicu 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a dosta pažnje pred sami početak ovog meča izazvala je objava tuzlanskog kluba na Facebooku.

Utakmica između Leotara i Tuzla Cityja počela je na stadionu Police u 13 sati i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja u susretu ovih ekipa.

Međutim, pred sami početak utakmice u centru pažnje javnosti našla se objava Tuzla Cityja na zvaničnoj Facebook stranici koja je izazvala lavinu komentara.

Naime, iz Tuzla Cityja su jasno poručili da sumnjaju u regularnost današnje utakmice u Trebinju zbog fotografije koju su odlučili da javno objave.

Riječ je o fotografiji na kojoj se nalazi predsjednik Komiteta za suđenje Robert Zrilić iz Banjaluke koji je prije utakmice Leotara i Tuzla Cityja sjedio u Trebinju sa službenim licima današnje utakmice.

"Je li unaprijed određen današnji pobjednik? Predsjednik Komiteta za suđenje Robert Zrilić iz Banja Luke prije utakmice u Trebinju sa službenim licima duela Leotar-Tuzla City", napisali su iz tuzlanskog kluba.

Podsjećamo, glavni sudija današnje utakmice je Mateo Musa iz Čitluka, a njegovi pomoćnici su Marko Zelenika (Mostar) i Amer Macić (Mostar. Četvrti sudija je Benjamin Deljković iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred ovu utakmicu Tuzla City je bio sedmi na tabeli sa 21 osvojenim bodom, ali su Tuzlaci već četiri utakmice bez pobjede u prvenstvu.

S druge strane, za Leotar je svaki bod zlata vrijedan jer je klub iz Trebinja trenutno posljednji na tabeli sa 15 bodova iz 16 odigranih utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.