Houllier zadovoljan golom Heskeya

Menadžer engleske Aston Ville Gerard Houllier bio je oduševljen nastupom Emile Heskeya, nakon što je ovaj napadač pogodio za pobjedu Vilenjaka nad Wolverhamptonom (2:1).

Novi menadžer kluba sa Villa Parka tako je na najbolji mogući način krenuo u svoj povratak u fudbalsko prvenstvo Engleske.

"Svi igrači moraju imati mnogo sampouzdanja u sebe, ali napadači moraju imati najviše vjere u sebe. Emila u klubu svi vole i cijene i za njega, ali i za klub je jako bitno da je počeo postizati golove", rekao je francuski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.