Nakon toga je potpisao za Al Nassr

Tajna otkrivena: Ronaldo je do posljednjeg trenutka čekao telefonski poziv koji nikada nije stigao

Esmer Oštraković

Cristiano Ronaldo sinoć je predstavljen kao novi igrač Al-Nassra, te je tako potpisao najveći ugovor u historiji nogometa.

Ipak, tajna koja je skrivana dosta dugo sada je otkrive. Radi se o tome da je Ronaldo čekao poziv koji je mogao sve promjeniti, ali se on nikada nije dogodio.

Podsjetimo Cristiano Ronaldo je raskinuo ugovor sa Manchester Unitedom, te je od tada slobodan igrač, a dugo se špekulisalo koji klub će biti naredni u njegovoj karijeri.

Na kraju je ovaj sjajni nogometaš odlučio da ode u Saudijsku Arabiju gdje će provesti naredne dvije godine i zaraditi 200 miliona eura.

Ipak, sve je moglo biti drugačije da je stigao poziv kojeg je Ronaldo čekao, ali na kraju se to nije dogodilo i Ronaldo je potpisao za Al-Nassr.

Kako prenose španski mediji, Cristiano Ronaldo je čekao poziv od čelnika Real Madrida, te se nadao da će se ponovo vratiti u ovj klub.

On je dobio dozvolu da trenira sa Real Madridom, a sve to je radio kako bi pokušao da sebi obezbijedi povratak u ovj klub, ali se to nije dogodilo.

Sve sa Al-Nassrom je davno bilo dogovoreno, ali je Ronaldo rekao da želi sačekati do kraja godine, te se nadao pozivu Real Madrida.

Obzirom da se on nije desio, Ronaldo je ispunio obećano, te je potpisao ugovor na dvije godine sa ekipom Al-Nassra.

Teško je vjerovati da će Ronaldo više ikada zaigrati u nekom ozbiljnijem evropskom klubu, a posebno u Ligi prvaka, ali ko zna, sa njim je očito sve moguće.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.