Posljednja dva duela 22. kola Premijer lige BiH

Varešanović miksao sastav, Mulalić bez puno promjena, veliko iznenađenje u sastavu Veleža

H. Zilić

Posljednja dva duela 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se danas sa početkom u 15 sati i sigurno nas očekuje dosta uzbuđenja.

Dobojska Sloga će u Modriči dočekati Željezničar, dok u Doboju kod Kaknja derbi kola igraju stari rivali Sarajevo i Velež.

Utakmica je bitna za sve timove možemo slobodno reći.

Željezničar, Sarajevo i Velež su u borbi za pozicije koje vode naredne sezone u evropska takmičenja, dok će Sloga iz Doboja voditi grčevitu borbu za opstanak u društvu najboljih.

Navedeni podaci u najavi obećavaju uzbudljive duele, a svaki kiks bi mogao skupo koštati ekipe jer se lagano bližimo završnici prvenstva.

Treneri su odabrali sastave za pomenute duele.

Ekipe u Modriči igraju u ovim sastavim:

SLOGA: Brajlović, Nikolić, Popara, Đorić, Stevanović, Baranov, Čolić, Lalić, Starčević, Milanović, Mihajlović.

ŽELJEZNIČAR: Muftić, Kosorić, Cocalić, Krpić, Mekić, Štilić, Šehić, Drljo, Hodžić, Santos, Jašarević.

Početnih 11 u duelu u Doboju kod Kaknja izgleda ovako.

SARAJEVO: Šahinović, Jelić Balta, Mulalić, Oliveira, Francis, Tomašević, Šerbečić, Avramovski, Martinović, Ziljkić, Mustafić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

VELEŽ: Hadžikić, Zvonić, Zeljković, Hrkač, Šikalo, Haskić, Ćuković, Hasanović, Vehabović, Dejanović, Lauš.

Glavni sudija meča u Modriči je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, dok će susret u Doboju kod Kaknja suditi Dragan Petrović iz Banja Luke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.