Posjetio slavnog frizera

Zvijezda Bayerna ima novi i potpuno drugačiji izgled pred derbi u Manchesteru

Edmir Škorić

Nogometaš Bayerna iz Minhena odlučio se pred utakmicu sa Manchester Cityjem na novi posjet frizeru i ponovo je iznenadio novim imidžom.

I u prošlosti je Serge Gnabry često znao da iznenadi novim frizurama. Od Rasta platenica do kovrdžave kose, nema kakve sve frizure nije nosio. Sada je "vuna" gotovo nestala, a za nju je zaslužan slavni frizer Derek Sealy sa Trinidad i Tobaga.

U svojoj radnji "Soul Barber's" u jednoj minhenskoj četvrti, koju vodi zajedno sa Lenčom Amanom, Gnabry je bio gost prije otprilike dvije sedmice.

U prvoj utakmici Bayerna novog trenera Thomasa Tuchela protiv Borusije Dortmund (4:2) Gnabry je prvi put bio zapažen sa novom frizurom. Fotografije kreiranja nove frizure sada su se pojavile na Instagram profilu popularnog frizera.

Osim Gnabryja, Sealyjevim rukama vjeruju i David Alaba (30), Bouna Sarr (31) i Jérôme Boateng (34) .

„Derek je kul! Uvek nas osvježi prije utakmica. Na meni pravi oštre i precizne rezove", rekao je Alaba o Sealyjevim vještinama 2018. godine, dok je još igrao u Bayernu, a danas je član Real Madrida.

Sa 14 godina, Sealy je naučio kako se šiša na Trinidadu i Tobagu. Brijač koji voli zabavu živi u Njemačkoj od 2010. godine. Prošle godine ostvario je životni san sa sopstvenom radnjom.

„Usluga Soul Barbera je prilagođena svakom klijentu čim sjedne u naše stolice“, kaže frizer.

Sa osmijehom dodaje: „Mi smo više od frizera. Možemo biti i životni treneri, maseri ili komičari. To neke zvijezde Bayerna najbolje znaju".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern inače večeras na Etihadu protiv Manchester Cityja igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, a Gnabry se nada da će mu Tuchel dati priliku od prve minute u ovako važnoj i velikoj utakmici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.