Uoči duela sa Zvijezdom

Bloudek: Od prve minute ofanzivno

Adnan Beganović

U prostorijama NK Zrinjski danas je održana press konferencija na kojoj su se novinarima uoči sutrašnjeg duela sa Zvijezdom obratili šef struke Marin Bloudek i kapiten Plemića Mario Ivanković.

"U duelu sa Zvijezdom očekujemo trijumf i priključak vodećim momčadima. Objektivno nemamo kvalitet kao u prethodnim sezonama i svaka druga momčad bila bi uzdrmana odlaskom nekoliko bitnih igrača, no sutra možemo do trijumfa. Zahvalio bi se našim vjernim navijačima na dosadašnjoj podršci i pozvao bi ih sutra da dođu u što većem broju", rekao je Ivanković, dok je Bloudek izjavio:

"Naš najveći dobitak je povratak u momčad Ivankovića i Džidića. Tokom pauze smo dobro radili i zadovoljan sam odnosom igrača. Zvijezda je kvalitetna momčad, a mi ćemo od prve minute krenuti ofanzivno sa Matom Dragičevićem u napadu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.