Nije htio više da šuti

Ćosić je digao glas: Poseban ambijent i posebna pravila u Banjoj Luci!

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine a u Banjaluci ekipa Borca ima vodstvo protiv Igmana iz Konjica.

Gol je postignut sa bijele tačke, a strijelac je bio Ninković. Penal je postignut iz zaista sumnjivog jedanaesteraca koji je dosudio Marić.

Ninković je bio između dva igrača Igmana, tačnije oslobodio se Dupovca, a onda ga je pokušao zaustaviti Velić. Napravio je faul u napadu, ali sudija Dražen Marić odlučio je da pokaže na bijelu tačku.

Na poluvremenu svoj glas je digao pomoćni trener Igmana Ćosić.

"Pa dobro specifično. Nekoliko sezona unazad poseban ambijent i posebna pravila u Banjaluci. Nažalost ekipu tako pripremamo tako radimo i na to se adaptiramo. Nažalost i nama i igračima je to postala jedna normalna situacija. Borac, ekipa koja mijenja igrače kada su povrijeđeni ili kartonirani, kada je to nužda, tako je i danas. Ništa novo ne mogu da pokažu", rekao je Ćosić, te je dodao:

"Malo više smo se povukli, ali dobro. Svi sudionici će se morati malo više potruditi da bi Borac došao do pobjede. Planiramo izmjenu Bodula i još jedna izmjena će biti. Ubrzat ćemo igru i probat doći do gola, a hoće li biti dovoljno, vidjet ćemo", završio je Ćosić.

Izjavu Ćosića možete pogledati OVDJE.

Pomoćnik Husrefa Musemića Dženis Ćosić bio je vidno nezadovoljan suđenjem i to je javno rekao pred TV kamerama na poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da se čovjek zapita, ima li više smisla pratiti ili igrati Premijer ligu. Kako se bliži kraj sezone, sve se više izvan zelenog terena kroji premijerligaška tabela, a to može samo još dublje u blato gurnuti ionako srozani bh. nogomet...

Sve u svemu, 45 minuta u Banjoj Luci za zaborav, sudije su odlučile da budu glavni protagonisti meča, da odluče pobjednika, a mi se samo pitamo hoće li ovo ikada prestati?

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.