Đoković i društvo će promijeniti termin jednog meča 27. kola Premijer lige

Prvobitno je bilo planirano da se meč igra u četvrtak

Đoković i društvo će promijeniti termin jednog meča 27. kola Premijer lige

S. Mlaćo
Došlo je do promjene plana za termine 27. kola Premijer lige naše zemlje.

Ranije je najavljeno da će Borac i Igman igrati u četvrtak 20.04., dok se preostale utakmice igraju u subotu 22.04. i nedjelju 23.04..

Ipak, susret u Banjoj Luci će biti odigran u ponedjeljak 24.04.

Razlog je teniski turnir Banja Luka Open u Banjoj Luci, pa je došlo do promjene, no očekuje se i zvanična potvrda iz NS BiH.

U petak nema utakmica, a u subotu su na programu dva meča.

Sloboda će od 18 sati ugostiti Slogu Doboj u derbiju donjeg dijela tabele, dok od 20:30 sati isti dan igraju FK Željezničar i NK Široki Brijeg, u direktnom okršaju za Evropu.

Oglasi

U nedjelju su na programu tri meča.

Od 16 sati Posušje dočekuje Leotar, a dva sata kasnije igraju FK Sarajevo i FK Tuzla City.

Taj meč će prema svemu sudeći biti odigran na stadionu Asim Ferhatović Hase, što će biti dugo čekani povratak bordo kluba u svoj dom.

Nedjeljni program zatvaraju velikim gradskim derbijem Velež i Zrinjski.

Meč se igra na stadionu Rođeni od 20:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno se u srijedu igraju revanš susreti polufinala Kupa naše zemlje. Zrinjski će ugostiti Tuzlu City i čini se da je sve riješeno jer Plemići imaju 3:0 iz prvog meča.

Nešto kasnije, od 18:30 sati na Grbavici igraju FK Željezničar i FK Velež. Gosti imaju prednost 1:0 i nema sumnje da će biti vatreno u Dolini ćupova.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi