Igman slavi bod sa Grbavice

Musemić pitali o suđenju Topalovića: Neću o nekim stvarima, potrošen sam i umoran...

Samir Mlaćo

Igman sretan napušta Grbavicu.

Završilo je 1:1, te ovaj bod timu iz Konjica će mnogo značiti.

Husref Musemić je govorio nakon meča u Plavom salonu.

“Dosta dobra utakmica. Imali smo kod 1:0 da postignemo još neki pogodak, ali nismo uspjeli. Željo je napravio veliki pritisak, bio je veliki pritisak, par igrača je tražilo izmjene. Bili smo u problemima, ali bod nam puno znači. Želji želim puno sreće u nastavku“, rekao je Musemić.

I on je imao zamjerki na suđenje, ali na kraju ne.

“Šta mogu reći... Za nas teška utakmica. Imali smo problema sa igračima, Željo je vršio pritisak, a mi smo pokušavali da se odbranimo. To nas je interesovalo. Neko sam ko je veliki broj rekao neke stvari, neću sada o tome, potrošen sam i umoran“, dodao je Musemić.

Kazao je da je sve otvoreno u borbi za opstanak i da ništa nije riješeno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman u narednom kolu dočekuje FK Leotar na svom terenu.

Susret se igra u nedjelju u Konjicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.