Posljednji klub imao u Poljskoj

Zvonimir Kožulj stiže u redove Zrinjskog?

Haris Zilić

Zrinjski lagano sprema tim za novu sezonu, a aktuelne prvake Bosne i Hercegovine mogao bi pojačati bivši reprezentativac naše zemlje.

Prema nezvaničnim inforžacijama Zrinjskom bi se na pripremama trebao pridružiti Zvonimir Kožulj (29).

Pomenuti 29-godišnji fudbaler je od kraja ove sezone slobodan na tržištu je rmu je istekao ugovor sa Sandecjom.

Igrao je za poljsku Sandecju, prije toga i za Niecieczu. Prije Posljke imao je epizode u Turskoj u ekipama Eyupspora i Gaziantepa.

Ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini sćeaju ga se po sjajnim partijama u dresu Širokog, koje su mu donijele i transfer u Hajduk, zatim i poljski Pogon.

Jedno vrijeme je nosio i dres Viteza, a u omladinskim kategorijama je bio u Širokom Brijegu. 

Skupio je i jedan nastup za seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Evidentno u aktuelnom prvaku Bosnei Hercegovine nema odmora, ekipa se maksimalo prirpema, a danas je tim pojačao i 25-godišnji napadač Nikola Marić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemiće već sredinom jula (12. ili 13.) očekuje prva utakmica prvog pretkola lige prvaka, a protivnika će saznati sredinom juna.

Podsjetimo, Zrinjski će u prvom pretkolu Lige prvaka imati status nositelja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.