Premijer liga BiH

Slavija oslabljena protiv Širokog

D. Banović

Fudbaleri Slavije danas će protiv Širokog Brijega biti oslabljeni, jer u sastavu zbog tri žuta kartona neće biti kapitena Bojana Regoje, a neizvjestan je i nastup golmana Ratka Dujkovića zbog povrede.

"Za nas je ovo jako bitna utakmica, jer želimo da pobjedom protiv Širokog Brijega još više učvrstimo svoju poziciju u sredini tabele. Biće teško, jer Široko Brijeg igra ove sezone mnogo bolje na gostujućim terenima, pa moji igrači to moraju da imaju u vidu. Ubijeđen sam u našu dobru igru i pobjedu", rekao je šef struke Slavije Dragan Bjelica.

Meč između Slavije i Širokog Brijega igra se u Istočnom Sarajevu od 13,30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.