Emotivna scena

Pred Ronalda su doveli pokrivenu djevojku, zbog nje je Portugalac prekršio sva islamska pravila!

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo ovih dana boravi u Iranu gdje Al Nassr protiv Persepolisa igra meč 1. kola azijske Lige prvaka i mora se priznati da su se Iranci potrudili da se slavni Portugalac osjeća zaista komforno u Teheranu.

Ronalda i društvo su u Teheran doputovali u utorak, a samo su rijetki imali priliku da se pozdrave te upozanju sa slavnim fudbalerom.

Nakon što su mu u ponedjeljak uručili ćilim vrijedan 640.000 eura Ronaldo je danas u hotelu imao posebnog gosta.

U pitanju je 35-godišnja Fatima Garza, poznata iranska slikarica koja zbog invaliditeta umjesto rukama slika nogama.

Ona je za Ronalda pripremila dva portreta slavnog fudbalera, a Portugalac je zbog nje prekršio sva moguća islamska pravila.

Osim što se rukovao sa Fatimom, Ronaldo je Iranku zagrlio i poljubio u glavu te nema sumnje ispunjio njenu veliku želju.

S obzirom na reakciju Iranke i njenu sreću može se reći da je kršenje islamskih propisa za Ronalda definitivno vrijedilo.

Inače, utakmica u Teheranu neće biti ni blizu kako bi trebala pošto Persepolis odrađuje kaznu iz 2021. godine zbog spornih objava na društvenim mrežama.

Upravo iz tog raloga na hiljade Iranaca je u ponedjeljak izašlo na ulice da vide Portugalca, a mnogi su i trčali za autobusom u kojem se nalazio.

Scene iz Irana su za kratko vrijeme postale viralne, ali i još jednom potvrdili činjenicu da je Ronaldo daleko najpopularniji fudbaler na svijetu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.