Georgini će suza sama poteći: Slovakinji bez grudnjaka CR7 dopustio previše, potez rukom sve govori!

Potugalac nije krio osmijeh

Georgini će suza sama poteći: Slovakinji bez grudnjaka CR7 dopustio previše, potez rukom sve govori!

Admin Čaušević

Septembarsko reprezentativno okupljanje za Cristiana Ronalda je proteklo bez postinutog gola što je sve osim normalna pojava za najefikasnijeg fudbalera ikada, barem kada su u pitanju zvanični podaci.

Ronaldo nije tresao mrežu Slovačke, dok je duel protiv Luksemburga propustio zbog suspenzije što znači da će igrati na Bilinom polju protiv reprezentacije BiH, osim ako ne bude povrijeđen.

Tokom posjete Bratislavi CR7 je sasvim očekivano bio najveća zvijezda i svi koji su mogli tražili su da naprave fotografiju s njim.

Među njima je i jedna atraktivna brineta koja se očigledno posebno spremila za najpopularnijeg fudbalera današnjice. Uspjela je nabaviti VIP prolaznicu i fotografija sa Ronaldom je bila neminovnost.

Slovakinja je bila poprilično slobodna tokom druženja sa Ronaldom

Pošto se takva prilika ukazuje jednom u životu, privlačna Slovakinja se odlučila za suknju sa dubokim rezom, dok uopšte nije nosila grudnjak pa su joj poprsje i leđa bili goli.

Ronaldo obično sa svojim fanovima pravi jednu fotografiju, međutim sa ovom brinetom slučaj je bio nešto drugačiji jer su osim poziranja uspjeli napraviti i selfie.

Oglasi

Višestruki osvajač Zlatne lopte prilikom selfieja uopšte nije djelovao rezervisano, dok se na drugoj fotografiji nije ustručavao ni staviti ruku preko ramena privlačne Slovakinje.

Ronaldo septembarsko okupljanje završio bez gola

Ukoliko dođu do Georgine Rodrigez ove fotografije joj se sigurno neće dopasti pošto vidjeti svog partnera u blizini atraktivne dame ne voli niti jedna žena pa tako sigurno ni španska influenserica.

Georgini bi posebno mogla zasmetati sloboda koju je imao Ronaldo, ali i slovačka navijačica što potvđuje i njihov "od uha do uha" osmijeh.

Unazad nekoliko mjeseci špekulisalo se o krizi u vezi Ronalda i Georgine, međutim zajednički odmorom na Sardiniji sve glasine su opovrgnute.

Inače, dok je CR7 bio na reprezentativnom okupljanju, Georgina je bila zauzeta obavezama na Venecijanskom film festivalu gdje je zaista blistala.

Glamurozno izdanje Georgine Rodriguez na filmskom festivalu u Veneciji

Da li su u međuvremenu u detalje jedno drugom opisali štu sa radili dok se nisu vidjeli ostat će tajna između njih dvoje.

Top Komentari

user1676286668
Joe jedna u nizu perverzija poznatog novinara Causa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi