Bordo tim čeka Zvijezdu 09

Rožmanov izbor početnog sastava jasno pokazuje šta FK Sarajevo večeras želi

Midhat Šljivak

Sarajevo u 9. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na Koševu dočekuje ekipu Zvijezda 09 i apsolutni je favorit. Bordo tim u ovaj meč kreće zaista ofanzivno.

Simon Rožman odlučio je poprilično ofanzivno krenuti u meč sa Zvijezdom 09 koji se od 20:45 sati igra na Koševu.

Trener Bordo tima odabrao je ovih 11 igrača za večerašnji meč.

FK Sarajevo: Rogić, Oliveira, Hasić, Beganović, Radović, Avramovski, Aničić, Đuričković, Buljubašić, Ziljkić, Mustafić.

Na klupi su ostali: Muhić, Trako, Zeljković, Čataković, Vrančić, Penaranda, Kyeremeh. Ališah, Soldo i Anđušić.

Za goste od prve minute igraju: Damjanović, Jevremović, Blažević, Subašić, Veličković, Vadze, Ostojić, Karaklajić, Sanneh, Maksimović, Danoski.

Na klupi Zvijezde 09 su ovi igrači: Jelovac, Janković, Raca, Matić, Savić, Račić, Paić, Milovanović, Đorđević, Saliman.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glavni sudija ovog meča je Ernis Džemidžić iz Goražda. Njemu će večeras pomagati Marko Perić iz Mostara i Dejan Stjepanović iz Banja Luke. Četvrti sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Sarajevo ovaj meč dočekuje na četvrtom mjestu s 13 bodova, dok je Zvijezda 09 posljednjeplasirana sa samo tri osvojena boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.