Foto: Tom Dubravec/Cropix

Objava na Instagramu

Dupli hladan tuš: Navijače Hajduka poraz na Rujevici još više boli nakon poteza Ivana Perišića!

Admin Čaušević

Navijači Hajduka već duži period sanjaju o povratku Ivana Perišića, a ta priča je intenzivirana posljednjih sedmica. Ipak, u subutu je stigao hladan tuš. 

Dok se već sedmicama špekuliše o dolasku Perišića na Poljud, izgleda da je iskusnom veznjaku Hajduk još uvijek u drugom planu.

Objavom na Instagramu u subotu popodne, Hrvat je pokazao kojim klubovima zapravo njegovo srce pripada i koje klubove najviše trenutno prati.

Naime, dok je bio na oporavku, Perišić je na Instagram objavio fotogafiju kako gleda dvije utakmice i to duele Tottenhama i Intera.

Perišićev Instagram story koji je privukao pažnju

Tottenham čiji je Perišić član je u gostima pobijedio Luton sa 0:1, dok je Inter, klub koji je Perišiću jako važan, odigrao neriješeno sa Bolognom (2:2).

Nakon Tottenhama i Intera svoj meč u subotu je igrao i Hajduk. Splićani su gostovali Rijeci te su u Jadranskom derbiju izgubili sa 1:0.

Perišić izgleda nije imao vremena da pogleda tu utakmicu, a ako je imao svoje fanove nije želio obavijestiti, barem ne javno.

Prošlog mjeseca hrvatski reprezentativac je pokidao ligamente i na terenu ga sigurno neće biti do proljeća, a crne prognoze govore da će pauzirati i do kraja sezone.

U transferu Hajduk počelo se špekulisati prije nekoliko sedmica kada je Tottenham uspio dovesti Luku Vuškovića, najvećeg talenta splitskog kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Iako je ponikao na Poljudu Perišić nikad nije debitovao za A tim Bijelih, a sam je sebi obećao da će za ponos Dalmacije odigrati najmanje jednu sezonu.

"Nije bitno šta sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam u Hajduku sedam godina i nisam debotpvap u službenoj utakmici. Moj povratak se mora desiti", kazao je Perišić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.