FOTO: E. Čaušević

Utakmica počinje u 13 sati

Mulalić i Rožman otkrili karte: Raduju i slike terena sa stadiona u Konjicu

Haris Zilić

U Konjicu nedjeljni program 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine otvaraju FK Igman i FK Sarajevo i možemo očekivati uzbudljivu fudbalsku predstavu.

Igman je serijom rezultata stigao do donjeg dijela tebele, bilo je promjena na klupi i vjeruju da mogu krenuti u pozitvan niz.

Edis Mulalić je novo ime na klupi Igmana, debitovao je porazom na Pecari od Širokog, ali sigurno danas želi pozitivan rezultat protiv Sarajeva kao i njegov cijeli tim.

To će biti težak zadatak jer se Bordo momci nalaze u odličnoj formi, a trener Rožman je često naglašavao da idu iz utakmice u utakmicu.

U Sarajevu će sigurno i danas imati jedan cilj, a to su tri nova boda kako bi ostali u borbi za vrh tabele zajedno sa Borcem i Zrinjskim koji svoj derbi igraju večeras u Banja Luci.

Vrijeme u Konjicu je oblačno na momente i kišovito što bi mogao biti manji problem za oba tima, ali ono što raduje je vrlo dobar teren kojeg su domaćini spremili što možete vidjeti u našoj fotogaleriji sa početka teksta.

Na stadionu će atmosfera biti odlična, a treneri Mullaić i Rožman odabrali su početne postave za današnji susret.

FK IGMAN KONJIC: Ćeman, Bešagić, Hebibović, Bodul, Čubrilo, Sipović, Đorić, Dupovac, Denković, Pirić, Ramić.

FK SARAJEVO: Rogić, Renan, Hasić, Julardžija, Beganović, Radović, Soldo, Avramovski, Anđušić, Đuričković, Buljubašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glavni sudija današnje utakmice Mirza Kazlagić iz Cazina, pomoćnici su Sreten Udovičić iz Prijedora i Amer Macić iz Mostara.

Četvrti arbitar na današnjem susret u Konjicu koji počinje u 13 sati je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.