Rožman ima mnogo problema: "Peneranda, Vrančić, Zeljković, Duraković..."

Trener Sarajeva pred Igman

Rožman ima mnogo problema: "Peneranda, Vrančić, Zeljković, Duraković..."

Eldar Ganibegović

FK Sarajevo sutra gostuje u Konjicu kod Igmana, a utakmicu protiv hercegovačkog tima najavio je trener tima s Koševa, Simon Rožman.

U okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra se u Konjicu sastaju Igman i Sarajevo.

Simon Rožman, trener Sarajeva, najavio je ovu utakmicu. 

S igračima nismo zadovoljni u potpunosti, s obzirom na to šta smo pružili u posljednjoj utakmici. Svjesni smo da dosta toga nije bilo na nivou i nadam se da će biti bolje", istakao je Rožman u uvodu, pa nastavio:

"Želimo da popravimo utisak i radujem se sljedećoj utakmici. Normalno smo se pripremali i imali maksimalan fokus, te se nadamo da ćemo na terenu imati ovaj put bolji nastup."

"Svaki trener ima svoju energiju i ima svoj stil i stav. Kako god Igman igrao, uvijek je bio dosta dobar. Kreiraju šanse, ali ih ne realizuju. Mi sa kvalitetom i energijom i željom na terenu se moramo nametnuti. Ne tražimo opravdanje na terenu i jedino je bitno da budemo takvi kakvi želimo biti", mišljenja je trener Sarajeva.

Nabrojao je neke igrače koji imaju problema:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu reći da svi koji su zdravi su na maksimalnoj razini. Imamo dosta problema, Penaranda sa aduktorom, Vrančić i Zeljković na treningu, mali problemi sa Durakovićem. Također, Francis Kyeremeh je imao manju povredu. Nije stanje kakvo bi želio, ali bez koga nema bez njega se mora. To je šansa za mlađe igrače i vjerujem u našu ekipu i da možemo pružiti dobru partiju."

Utakmica Igman - Sarajevo igra se sutra s početkom od 13 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti