Mnogo protesta na kraju meča sa Borcem

FK Igman u odjavi meča spomenuo i sudiju Mirzu Kazlagića na veoma zanimljiv način

Samir Mlaćo

Borac je minimalno slavio u Konjicu te upisao nova tri boda.

Odlučio je pogodak iz prvog poluvremena. Na kraju su domaćo imali i brojne zamjerke ka sudiji Mirzi Kazlagiću, kojeg su morali spašavati redari.

Edis Mulalić je izgubio živce i jedva se suzdržao da ne dođe u sukob sa Kazlagićem.

U posljednji minutama na terenu pravi haos. Kazlagić je svirao faul u napadu koji je čini se vidio sam on, a domaći su prosto poludjeli.

Sva klupa je protestovala, kao i navijači sa tribina, a Kazlagić je crveni karton dao sportskom direktoru Igmana Zajki Zebi.

Sigurno će se pričati o utakmici u Konjicu, a Igman je uz rezultat imao zanimljivu objavu na facebooku.

"Kraj: FK Igman 0:1 FK Borac
Glavni arbitar: Mirza Kazlagić 👏🏻", stoji u objavi Igmana.

Da li će iz Igmana reagovati i zvanično na suđenje, ostaje da se vidi. Zanimljivo da je Kazlagić Igmanu pravdu dijelio i nedavno protiv FK Sarajevo, kada su domaći također imali mnogo zamjerki na suđenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da su jučer zbog suđenja protestovali nogometaše Tuzle City koji su kleknuli na teren Koševa i tako izrazili nezadovoljstvo. 

90 sekundi su protestovali, a zatim ustali i nastavili meč. Sarajevo je zatim bilo neumoljivo i slavilo je čak 6:2, a gosti čak i pohvalili suđenje Bandića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.