Poznati sastavi za meč u Konjicu: Da li Mulalić može iznenaditi Marinovića?

Borac je favorit, a na centru je Mirza Kazlagić

Poznati sastavi za meč u Konjicu: Da li Mulalić može iznenaditi Marinovića?

Samir Mlaćo

U drugom meču 15. kola Premijer lige naše zemlje od 13 sati u Konjicu igraju Igman i Borac.

Borcu pripada uloga favorita, no sigurno da i domaći žele do bodova. Borac ima tri boda prednosti nad FK Sarajevo, četiri u odnosu na Zrinjski, te praktički ne smije pomisliti na kiks.

Igman je nakon dvije pobjede pod palicom Edisa Mulalića upisao poraz u prošlom kolu kod Sloge iz Doboja, a bodovi su mu potrebni u borbi za opstanak.

Treneri Edis Mulalić i Vinko Marinović odredili su početne postave:

FK Igman Konjic: Ćeman, Bešagić, Oremuš, Bodul, Ćubrilo, Sipović, Bojo, Đorić, Mešić, Denković, Ramić.

FK Borac: Pavlović, Jokić, Ćelić, Jurilj,Grahovac, Herera, Lukić, Kvržić, Ćavić, Blagajić, Nišić.

Oglasi

Pred ovaj meč iz Borca su kazali.

"Kao i u svakoj utakmici do sada ove sezone, ići ćemo na pobjedu. Svjesni smo da nas čeka težak i neugodan protivnik koji dobro igra na svom terenu, ali želimo osvojiti još tri boda. Pauza nam je dobro došla i da se malo odmorimo od serije teških utakmica koja je iza nas, ali i da dodatno podignemo nivo forme za sam kraj jesenjeg dijela sezone", kazao je u najavi meča član Borca Alen Jurilj.

FK Borac je u posljednjih pet utakmica slavio tri puta te dva puta remizirao. Remiji su zabilježeni u derbijima sa Zrinjskim i Sarajevom.

Pravdu će dijeliti Mirza Kazlagić iz Cazina, a pomoćnici su mu Sreten Udovičić iz Prijedora i Damir Lazić iz Brčkog. Četvrti sudija je Admir Musić iz Sarajeva.

Dolazak su najavili i navijači Borca, a meč možete direktno pratiti na Arena TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, prvi meč 15. kola Premijer lige naše zemlje sinoć su odigrali FK Sarajevo i FK Tuzla City. Domaći su slavili sa čak 6:2 i očitali pravu lekciju svom rivalu.

Na startu meča gosti su kleknuli na teren Koševa i iskazali nezadovoljstvo suđenjem u novoj sezoni, no sinoć su zatim odigrali veoma blijedo i pokazali da su mnogo bliže nižem rangu.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
ovi mulic propo ko zeton
0 0
Ende
Jel' dosao sudija zajedno sa gostima, zna li se sta ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi