Ozvaničena saradnja

Nebojša Gavrić ima novi klub: Ostaje u BiH, ali ide u rang niže

Haris Zilić

Iskusni veznjak Nebojša Gavrić (32) koji je dobro poznato ime sa bh. terena, pronašao je novi klub početkom 2024. godine. Ostaje u Bosni i Hercegovini, ali će igrati rang niže.

Gavrić je danas dogovorio saradnju sa FK Radnik iz Bijeljine što je klub i ozvaničio na svojim stranicama.

Radnik je jesenji prvak u Prvoj ligi RS i ekipa na proljeće želi povratak u Premijer ligu BiH i sigurni su da će im Gavrić sa svojim iskustvom dosta pomoći.

Pomenuti fudbaler je jesenji dio sezone proveo u društvu najboljih u dresu FK Zvijezda 09 koji je napustio krajem prošle kalendarske godine.

Prije Zvijezde 09 Gavrić je nosio dres Tuzla Citya, Olimpika, a bio je i član Sarajeva. U Bosni i Hercegovini je još na početku karijere nosio dres Rudara iz Ugljevika.

U Srbiji je igrao za Bačku, Voždovac, Borac Čačak, Mladost i interesantno da je u karijeri igrao samo u BiH i Srbiji.

Nakon Gavrića Radnik je ozvaničio još jedan posao. Tim iz Bijeljine potvrdio je da je saradnju produžio i Andre Janjić koji ostaje u timu Radnika i na proljeće.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Nema dileme da u Bijeljini žele da se na njihovom stadionu ponovo igra premijerligaški fudbal, a ako se po jutru dan poznaje, najozbiljniji su kandidati za titulu u Prvoj ligi RS.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti