Burno je večeras bilo na Koševu

Igrači Sarajeva se vratili do Hordi zla: Pogledajte šta se dešavalo ispred sjeverne tribine

Endin Čaušević

Utakmica Sarajeva i Borca u okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine prekinuta je u sudijskoj nadoknadi zbog nezadovoljstva domaćih suđenjem. 

Sarajevo i Borac igrali su večeras na Koševu revanš utakmicu Kupa naše zemlje, a gosti su imali vodstvo rezultatom 2:1.

No, utakmica je prekinuta u sudijskoj nadoknadi kada su domaći odlučili da napuste teren jer su bili itekako nezadovoljni odlukama glavnog sudije.

Smatrali su da ih je Mateo Musa oštetio u pojedinim situacijama, a na kraju je sve eskaliralo napuštanjem terena igrača Sarajeva.

No, nakon što su došli do tunela stadiona Koševo igrači i stručni štab bordo kluba odlučili su da se vrate na teren, ali samo kako bi pozdravili svoje navijače.

S tribina Koševa moglo se čuti kako domaći navijači skandiraju "Savez napolje", a zatim su gromoglasnim aplauzom pozdravili igrače svog tima koji su se vratili do sjeverne i zapadne tribine.

Kada su igrači došli do sjeverne tribine najvatreniji navijači Sarajeva su zatražili da im se u skandiranju pridruži i ostatak stadiona što se i desilo.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Navijači Sarajeva vrijeđali su prvog čovjeka Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Vicu Zeljkovića, te se jasno moglo čuti šta su skandirali.

Nakon toga igrači Sarajeva otišli su i to zapadne tribine kako bi pozdravili navijače, a zatim su se uputili ka svlačionici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.