Nastasić na meti Fiorentine

Fioentina je pokazala interes za mladog štopera Partizana Matiju Nastasića, koji je, iako ima samo 17 godina, već priključen prvom timu beogradskih crno-bijelih.

Viole su odlučile u svoje redove dovesti nekoliko novih igrača kako bi osvježili tim, a jedan od njih je i Nastasić. Pored Fiorentine za njegove usluge se interesuje nekoliko italijanskih i njemačkih klubova, ali u Fiorentini smatraju kako je njihov adut Siniša Mihajlović, kao i mladi Adem Ljajić, koji je već u Fiorentini.

Zbog toga u Fiorentini vjeruju kako su u prednosti nad ostalim klubovima. Već u narednim danima se očekuje konkretan kontakt između dva kluba, ali Nastasić neće u Fiorentinu prije ljeta 2011. jer još nije napunio 18 godina, tako da ne bi mogao nastupiti u Serie A.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.