Ferguson: Owen se vratio treninzima

Edmir Škorić

Michael Owen (30) vratio se treninzima nakon stanke od tri mjeseca, odnosno posljednju utakmicu odigrao je početkom okotobra protiv Sunderlanda (0:0).

Owen je u ovoj sezoni uspio tek odigrao četiri prvenstvene utakmice i jednu u Ligi prvaka, a jednom se u tim utakmiama upisao i u listu strijelaca. Povrijedio je tetivu koljena početkom oktobra, no čini se da se sada vraća u pogon.

"Mogu sa zadovoljstvom reći da se Owen vratio treninzima i izgleda jako dobro", rekao je menadžer Uniteda Sir Alex Ferguson, dodavši još kako će nekadašnjem engleskom reprezentativcu trebati i do dvije sedmice da se vrati u prvu momčad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.