Šilić dao dva gola protiv Zrinjskog

Poslije generalne probe pred Kup UEFA

Katalinić pravi rokade za Partizani

U subotu naveče nogometaši Širokog Brijega u posljednjoj provjeri pred utakmicu prvog pretkola Kupa UEFA koju igraju u četvrtak protiv albanskog Partizanija, savladali su Zrinjski, rezultatom 4:2.

Ivan Katalinić, šef stručnog stožera u globalu zadovoljan je igrom svog tima, mada kaže i kako će neke igrače koje je planirao u igru ubaciti od prvog minuta, vjerojatno, ostaviti na klupi.

“Nisam zadovoljan izdanjima novih igrača, posebice Brazilaca. Igraju previše bez obaveza, to jeste nemaju željeno zalaganje na terenu u fazi obrane. U biti mislim da smo spremni za utakmicu sa Partizanijem u kojemu ćemo juriti prednost od dva gola razlike kako mirnije putovali na uzvrat u Albaniju. Nema dvojbe, cilj u susuretu u četvrtak na Pecari bit će nam i da zatvorimo prilaze svomu golu, kako Albanci ne bi pogodili našu mrežu, što je u europskim utakmicama na gostovanjima velika stvar”, rekao je Katalinić, ne kazavši decidno koji igrači bi mogli “letiti” iz prve momčadi.

Inače golove za Širokobriježane u duelu sa Zrinjskim postigli su kapetan Dalibor Šilić dva, koji briljira u pripremnom periodu, te brazilci Silva i Vagner, na čiju igru od strana Katalinić nije imao primjedbi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.