Mancini želi nasmijanog Balotellija

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini pozvao je napadača Marija Balotellija da namrgođeno lice zamijeni osmijehom.

Iako je prolazio i još uvijek prolazi kroz dobre faze u svom životu, Mario Balotelli uvijek djeluje tužno i nesretno. Mancini vjeruje da se 20-godišnji napadač mora riješiti takvog pogleda, želi li osigurati zvjezdani status.

"Nogomet morate igrati sa osmijehom. To je najbolja stvar koju možete učiniti i Mario se u toj situaciji mora popraviti", rekao je Mancini.

Nedavno je Balotelli izjavio kako je tek Lionel Messi bolji nogometaš na svijetu od njega.

"Krasno je kada igrač ima povjerenja u sebe. Balotelli posjeduje sve što je potrebno da se postane najboljim igračem na svijetu. No, mora se poboljšati i to mora pokazati. Premier liga je puno drugačija od Serije A i to Mario mora shvatiti. Ako doista misli ono što kaže, onda to mora dokazati u svakoj utakmici."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.