Varea na korak do Vojvodine

Adnan Beganović

Fudbalski klub Vojvodina nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa argentinskim napadačem Širokog Brijega, Juanom Manuelom Vareom.

Dobre Vareine igre u Širokom Brijegu nisu ostale nezapažene, pa su za ovog Argentinca u posljednje vrijeme zainteresirani brojni klubovi.

Tako se u hrvatskim medijima pojavila informacija da Vareu u svojim redovima želi vidjeti splitski Hajduk, no kako sada stvari stoje, argentinski internacionalac karijeru će nastaviti u Vojvodini.

Navodno su Varea i Vojvodina dogovorili saradnju , te se očekuju da bivši igrač Veleza iz Sarsfielda uz sjajnog Abubakar Oumarua predvodi napad Novosađana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.