Daily Mail tvrd

City spremio ponudu i za Lukakua?!

Edmir Škorić

Manchester City je spreman ući u pregovore sa Anderlechtom kako bi doveo mladog belgijskog napadača Romelu Lukakua, tvrdi britanski Daily Mail.

"Novi Drogba", kako već duže vrijeme mediji opisuju 17-godišnjeg napadača i jednog od najvećih svjetskih talenata, na meti je Real Madrida i Chelseaja, piše britanski Daily Mail, ali čini se da pomenuti klubovi nisu spremni platiti onoliko koliko jest City.

Lukaku je ranije izjavio kako u januaru neće napuštati rodnu domovinu, a također je istakao kako je njegov san zaigrati za Real.

Građani su, navodno, spremili ponudu od 18 miliona eura, a pomalo je nelogično da menadžer Cityja Roberto Mancini dovede i Džeku i Lukakua, obzirom da u momčadi već ima Teveza, Balotellija, Adebayora, pa i Santa Cruza...

Pitanje je, zapravo, hoće li bar jedan u zimskom prijelaznom roku potpisati ugovor sa trenutno drugoplasiranom engleskom momčadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.