Najbolji juniorski strijelac otišao u Hrvatsku

Mešanović se priključio Dinamu

Najbolji strijelac juniorskog prvenstva naše zemlje Jasmin Mešanović danas se priključio treninzima zagrebačkog Dinama gdje će provesti jedno vrijeme, a nakon toga će se znati hoće li ostati u klubu iz Maksimira.

Posljednjih nekoliko dana u medijima susjedne nam Hrvatske pisalo se dosta o našem velikom talentu koji je zapeo za oko Hajduku i Dinamu, ali će izgleda Zagrepčani dobiti ovu bitku za mladog napadača tuzlanske Slobode koji je u 18 utakmica postigao 19 golova.

Menadžer 18-godišnjeg napadača je obavio razgovor s čelnicima Hajduka, ali je odluku o dovođenju Mešanovića trebao donijeti trener Splićana Goran Vučević. Međutim, kako se Vučević nalazi na skijanju, Ado Husarić je svog štićenika odveo u Dinamo gdje je danas odradio prvi trening s juniorskim timom Modrih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.