Ništa od povratka u Seriju A

Raiola: Balotelli ostaje u Cityju

Menadžer Marija Balotellija, Mino Raiola isključio je sve mogućnosti da se njegov klijent vrati u Seriju A, rekavši kako će mladi talijanski napadač sigurno ostati u Manchester Cityju.

Balotelli je dugo povezivan sa Milanom, a nije tajna da želi igrati zajedno sa bivšim saigračem iz Intera, Zlatanom Ibrahimovićem. Dolaskom Edina Džeke, budućnost 20-godišnjeg napadača je došla pod veće pitanje. No, izgleda da od dolaska sa Eastlandsa nema ništa.

"Balotelli u Italiji? Mislim da je engleska liga odlična za njega, on tu može da se nastavi razvijati", rekao je Riaola za Sky Sports Italia, dodavši:

"Projekat se temelji na njemu i klub nema problema. Mislim da je razumio da je važo da se dokaže u Premier ligi i postane dio historije Manchester Cityja".

"Možda će se vratiti u junu, ali ne 2011, niti 2012. godine", dodao je za kraj Balotellijev menadžer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.