Nakon potpisivanja sporazuma

NK Široki u “Nike” opremi

Nogometaši Širokog Brijega će u 1. kolu kvalifikacija za Kup UEFA protiv Partizanija nastupiti u novim “Nike” dresovima. Čelnici ligaša sa “Pecare” potpisali su ugovor sa jednim od najvećih svjetskih proizvođača sportske opreme, pa će njihovi igrači od sada nastupati u dresovima “Striker game jersey”.

Svjetski poznati brand „Nike” će Širokobriježena snabdijevati sportskom opremom do 2012. godine, a uskoro se može očekivati distribucija dresova NK Široki Brijeg u svim prodavnicama firme “Nike” na prostoru BiH.
Zlatan Mijo Jelić, prvi čovjek Širokog, nije krio zadovoljstvo potpisom ugovora, istakavši kako se nada da će novi dresovi biti sretni u evropskim utakmicama, ali i Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.