Mladi napadač napustio Modre i preselio u LASK

Krpić: Dinamo će žaliti za mnom

Novi napadač LASK-a, 20-godišnji Sulejman Krpić u razgovoru za naš portal rekao je kako će Dinamo zažaliti kada vidi kakvog igrača je pustio.

Krpić se u januaru iz Dinama priključio LASK-u sa kojim je boravio na pripremama u Antaliji. Nakon povratka iz Turske potpisao je dvogodišnji ugovor.

Nekadašnji juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u aprilu 2009. godine potpisao je profesionalni ugovor sa Modrim, a hrvatski mediji su dosta pisali o igraču koji je dobio "Balabanovu" devetku.

U zagrebačkom timu su svi bili puni hvale za napadača sa ubilačkim instiktom za gol. No, na kraju je završio u Austriji.

"Dinamo će zažaliti kada vidi kakvog je igrača pustio. Žao mi je što sam napustio Dinamo. Zahvalio bih se Mamiću koji me pronašao i doveo u Dinamo", rekao je Krpić za SportSport.ba, dodavši:

"U LASK-u ću davati svoj maksimum. Borit ću se, želim igrati. Mlad sam i željan uspjeha. Znam da to mogu, jer sam dosta radio u posljednje vrijeme. Ovdje ima dosta iskusnih igrača, ali ću svojim radom i disciplinom izboriti mjesto".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.