Prijateljski susret na kampu Musa-Karačić

Široki bolji od H. Dragovoljca

Momčad Širokog Brijega danas je na svom kampu Musa-Karačić na Mostarskom blatu ugostila ekipu Hrvatskog Dragovoljca, te slavila rezultatom 2:1.

Širokobriježani su poveli dosta rano, nakon početnih ispitivanja snaga, u 10.minuti nakon kornera, Wagner pogađa za 1:0.

Široki je vršio pritisak i stvarao šanse, međutim, dvije najizgledne prilike „zapucava“ Mateo Roskam.

Nakon promašenih prilika slijedio je odgovor gostiju, novi igrač u momčadi Širokog Mateo Bertoša radi prekršaj unutar kaznenog prostora u 28.minuti, sudac pokazuje na bijelu točku, a siguran realizator je Švarić.

U nastavku se uglavnom igralo na sredini terena pa se na poluvrijeme odlazi neodlučenim rezultatom.

U drugom poluvremenu Širokobriježani odmah idu naprijed i rade pritisak pred gostujućim vratima, a pogodak dolazi vrlo brzo. Konačnih 2:1, lijepim golom sa 25 metara, postavlja Zakarić u 55.minuti.

Sljedeća provjera za Širokobriježane bit će gostovanje Željezničara u srijedu, 16.veljače, na stadionu Pecara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.