Napadači nisu imali svoj dan

Zrinjski - Leotar 0:0

Adnan Beganović

U prijateljskom susretu na stadionu Branitelja u Rodoču danas su snage odmjerili Zrinjski i Leotar, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (0:0).

Duel dva premijerligaša odigran je po veoma teškim vremenskim uslovima, tako da isti nije mogao zadovoljiti malobrojnu publiku.

U prvom poluvremenu obje momčadi imale su po nekoliko poluprilika, no mreže su ostale netaknute. Zrinjski je najbliže pogotku bio sredinom poluvremena, no Stojkićev udarac zaustavila je stativa.

U drugom dijelu Plemići su napadali, a Leotar se branio. Stojkić i Selimović su iz izglednih situacija bili neprecizni, a u posljednjim momentima susreta Perić je sa nekih pet metara pogodio golmana Leotara.

Prijateljski susret:
Zrinjski - Leotar 0:0
ZRINJSKI: Hadžić, Popović, Aničić, Džidić, Stojkić, Stjepanović, Duro, Salčinović, Kutalija, Zadro, i Selimović.
LEOTAR: Kukrika, Vučinić, Komnenić, Djajić, Šaraba, Delić, Andrić, Mandić, Marjanović, Cezar Kanario i Vranešević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.