Dalglishu vrijeme leti

Već je 46 dana otkako je Škot Kenny Dalglish ponovo sjeo na užarenu klupu Liverpoola. Već sada je spreman reći kako mu vrijeme munjevito leti.

U skoro sedam sedmica uknjižio je samo 2 poraza (Man. United i Blackpool) ali i ostao bez prve vedete – Fernanda Torresa. Istina, doveo je Suareza i povrijeđenog Carrola ali još uvijek čeka da se oporavi kapiten Gerrard. Uprkos svemu, uspijeva zadržati optimizam i vedar duh koga, čini se, prenosi i na navijače popularnih Redsa.

''Ne brojim dane otkako sam ponovo menadžer ali znam da istinski uživam. Velika je čast opet biti ovdje i sve što radim jeste da pokušam iz ekipe izvući ono najbolje kako bi napokon došli i pozitivniji rezultati'', rekao je Dalglish za klupski sajt te dodao:

''Da, to je bitna promjena za mene ali se nadam da i drugi uživaju u onome što radim jednako kao i ja''.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.