Hitzfeld razočaran Bayernom

Bivši trener Bayern Munchena Ottmar Hitzfeld je za njemački Sky istakao kako je razočaran igrom i rezultatima Bayerna ove sezone, a posebno igrom u meču protiv Intera na Alianz Areni.

"Bayernu su nedostajali automatizmi u zadnjoj liniji  jer prečesto igraju različite postave.  Zato se događaju propusti u postavljanju pojedinih igrača. Na taj se način ne može daleko u Ligi prvaka. Greška Brena kod trećeg gola Intera je u ovakvom takmičenju nedopustiva", kaže Ottmar za Sky.

"Bayern nije ispunio ciljeve i sezona mu je jako loša. Morat će biti sretni uspiju li dokučiti to treće mjesto u Bundesligi. To nije Bayern, može se reći da je ovo već kritična situacija", zaključio je Hitzfeld koji je s Bayernom i Borussijom osvajao trofeje prvaka u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.