Plavi bolji od Plemića

Musa: Željezničar je zasluženo slavio

Adnan Beganović

U okviru 27. kola Premeijr lige Željezničar je večeras na Grbavici savladao Zrinjski, a trener popularnih Plemića, Slaven Musa, smatra da su izabranici Amara Osima zasluženo došli do trijumfa.

"Željezničar je zasluženo slavio i čestitam mu na trijumfu. Utakmica je bila dosta dobra, pogotovo u prvom poluvremenu. Na našu veliku žalost primili smo pogodak na samom otvaranju, a malo potom još dva iz prekida, pa su svi naši dogovori iz svlačionice pali u vodu", rekao je trener Zrinjskog Slaven Musa.

"Nakon šokantnih 20 minuta oporavili smo se i dosta smo dobro parirali Željezničaru. Imali smo svoje prilike, a iskoristili smo samo jednu. Imali smo dobar posjed lopte u 70 minuta i sa te strane sam zadovoljan. Došli smo u Sarajevo bez imperativa, momčad naša je još u stvaranju i ovo nam je bio dobar test. Lendrića sam na klupi ostavio jer praktuikujemo rotirati igrače. Selimović je u vrhu napada dobro odigrao, dok je Lendrić svojim ulaskom unio živost u našu igru. Ponavljam, Željezničar je zasluženo slavio, a mi se već okrećemo narednim utakmicama", dodao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.