Iz Širokog Brijega u Dinamo

Goran Zakarić sedam godina u Dinamu

Adnan Beganović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Širokog Brijega, Goran Zakarić, karijeru će nastaviti u zagrebačkom Dinamu.

Danas je u Zagrebu sa Dinamom sedmogodišnji ugovor potpisao Goran Zakarić. Još uvijek nema informacija koliko će mladi bh. internacionalac godišnje zarađivati u Dinamu, niti koliko će na ime obeštečenja dobiti njegov klub Široki Brijeg.

"Goran je potpisao sedmogodišnji ugovor za Dinamo i mi smo sretni što smo potpisali jednu od najvećih nada bosanskohercegovačkog nogometa koji je svoje kvalitete već potvrdio u jednom od najboljih klubova Bosne i Hercegovine, Širokom Brijegu", rekao je Zoran Mamić.

"Osjećaj je sjajan jer sam došao u svjetski poznati klub. Naravno da sam presretan što sam potpisao za Dinamo i teško mi je opisati što sada osjećam. Na meni je sada igrati što bolje i dobrim igrama se što prije nametnuti", izjavio je Zakarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.