Još jednu godinu na Ibroxu

Saša Papac produžio ugovor sa Rangersom

Saša Papac potpisao je jednogodišnje produženje ugovora sa škotskim prvakom Glasgow Rangersom. Mnogo se govorilo o 31-godišnjem bosanskohercegovačkom defanzivcu u posljednje vrijeme, ali on ostaje na Ibroxu.

Papac je povezivan sa Birminghamom, Red Bull Salzburgom i Dinamo Zagrebom, ali pregovore je vodio samo sa Rengersima, sa kojima je i postigao dogovor oko jednogodišnjeg produženja ugovora.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine došao je na Ibrox pred početak sezone 2006/07 iz bečke Austrije. Prije dva dana Papac je sa Rangersom osvojio treći titulu prvaka Škotske zaredom.

Papac je četiri godine igrao pod komandnom palicom Waltera Smitha, ali od sljedeće sezone 63-godišnji škotski stručnjak neće sjediti na klupi Rangersa. Naslijedit će ga 15-godina mlađi Ally McCoist.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.