Pešić nije više trener Valencije

Kako navode španski mediji, Svetislav Pešić više nije trener košarkaša Valencie. Nakon što je sa svojom ekipom izgubio četvrtfinalnu seriju play-off-a od Bizkaio Bilbaa, naš stručnjak i vodstvo Valencie nisu mogli naći zajednički dogovor.

Pešić je veoma dobro vodio tim Valencie a ove sezone bili su na korak do plasmana na final-four Eurolige (ispali od Reala u majstorici). Kao nasljednici ovoga stručnjaka spominju se imena poput Velimira Perasovića, Jurija Zdovca, Pedro Martineza i Salve Maldonada.

Svetislava Pešića mnogi vide na klupi mnogobrojnih eminentnih klubova kao što su Real Madrid, Caja Laboral i Armani Jeans.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.