Bavarci spremni izdvojiti 25 miliona eura

I Bayern želi Hazarda

Bayern Munchen se pridružio Interu i Liverpoolu u utrci za Lilleovim plejmejkerom Edenom Hazardom, u želji da pojačaju tim za sljedeću sezonu.

U pripremama da u Munchen vrate titulu iz Dortmunda, njemački klub već je objavio ponude za Neuera, Petersena i Rafinhu, a sada otkrivaju da Hazarda vide kao idealnu zamjenu u slučaju da Robben, Ribery, Gomez ili Müller odluče napustiti klub.

Prema pisanju njemačkih medija Bavarci su za Hazarda Lileu spremni ponuditi 25 miliona eura, a kao što je od ranije poznato, Inter i Liverpool takođe žele najboljeg igrača sezone u Ligi 1 koji je u dresu Lillea postigao 7 golova.

„Postoje ponude koje ne mogu da se odbiju, ali to će morati da budu smiješno velike sume novca“, rekao je Frederic Paquet, generalni direktor Lillea, te dodao:
„Vjerovatnoća je 99,9 posto da Hazard neće napustiti klub, jer ga mi želimo zadržati.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.