Građani pripremili 30 miliona funti

City se uključuje u utrku za Modrića

Manchester City uašao je u utrku sa Chelseajem i Manchester Unitedom za veznjaka Tottenhama, Luku Modrića, piše Daily Mail.

Modrić je povezivan sa prelaskom na Old Trafford, a navodno sada Manchester City sprema 30 miliona funti za hrvatskog reprezentativca.

Građanima neće biti lako dovesti Modrića s obzirom da su United i Chelsea veoma zainteresovani za njega, a tim sa Stamford Bridgea može se sigurno parirati Cityju sa ponudama.

Mancini već stvara ekipu koja će se naredne sezone takmičiti u Ligi prvaka, a Modrić je njegova velika želja. Ono što ide u prilog Cityju jeste da bi mogli hrvatskom reprezentativcu utrostručiti platu koju trenutno ima na White Hart Laneu.

"Ako ponuda bude dobra za Tottenham, a i za mene također, onda je moguće da odem", rekao je nedavno Modrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.