Foto: sportski.net.hr

Alispahić, Krstanović i Leko u Maksimiru

Dinamo predstavio tri nova igrača

Dinamo Zagreb predstavio je tri pojačanja za narednu sezonu, a to su Mehmed Alispahić, Ivan Krstanović i Jerko Leko. Pomenuti igrači već su odradili prve treninge u Maksimiru.

Mehmed Alispahić, povremeni A reprezentativac Bosne i Hercegovine, već u januaru je odlučio iz Šibenika preseliti u Dinamo, a na predsatvljanju je istakao da je uvjeren da nije pogriješio.

Ivan Krstanović, bosanskohercegovački internacionalac, bio je na meti brojnih klubova, a za njega je najviše zagrizao Partizan. No, najbolji strijealc HNL-a za prošlu sezonu odlučio se preći u Maksimir.

Jerko Leko, dugo se povezivao sa povratkom u redove Modrih, gdje je i počeo karijeru. Igrao je za Dinamo Kijev, Monaco i Bucaspor nakon čega se odlučio vratiti u Zagreb.

Dinamo je još potreban stoper koji bi donio prevagu na evropskom putu, a sve više se spominje Emir Spahić, kapiten naše reprezentacije, koji je istakao da nema ništa protiv prelaska u Maksimir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.