Mamić u formi, Spahić otputovao u Francusku

"Da mi je još dovesti Spahića"

Adnan Beganović

Sada već bivši igrač Bayer Leverkusena, Domagoj Vida, danas je predstavljen kao novo pojačanje zagrebačkog Dinama, a izvšni predsjednik kluba Zdravko Mamić ima još samo jednu želju, a to je Emir Spahić.

Ako ćemo vjerovati hrvatskim medijima onda možemo reći da u Dinamu vlada sjajna atmosfera. Modri su već potpisali četiri igrača i to Jerka Leku, Mehmeda Alispahića, Ivana Krstanovića i Domogoja Vidu, a sve je izvjesnije da će peto pojačanje Dinama biti kapiten našeg nacionalnog tima Emir Spahić.

„Da mi je dovesti još Emira Spahića!", vidno raspoložen je rekao Mamić nakon što je u prostorijama kluba predstavljen Domagoj Vida.

"Uh, kakav je to igrač. Beskompromisan, britak, a zna. Podsjeća me na Roberta Kovača u vremenu kad je držao obranu Bayerna. Spahić se danas vraća u Francusku. Možda završimo posao već početkom iduće sedmice. Spahić želi u Dinamo, mi želimo njega, ali vidjet ćemo hoće li se dogovoriti s čelnicima Montpelliera“, prenose hrvatski mediji Mamićevu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.