U Dinamu oduševljeni Alispahićem

"Pravi je bosanski mangup"

Adnan Beganović

Čelnici hrvatskog prvaka Dinama u ljetnom prelaznom roku već su angažovali četiri igrača.

Naime, redove zagrebačkih Modri pojačali su Domagoj Vida, Jerko Leko, Ivan Krstanović i Mehmed Alispahić, a hrvatski mediji pišu da je i dolazak Emira Spahića sve izvjesniji.

Izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić, zadovoljan je dosadašnjim tokom prelazog roka, a trener Modrih, Krunoslav Jurčić, bar prema Mamićevim riječima, oduševljen je bh. reprezentativcem Mehmedom Alispahićem.

"Doveli smo četiri značajna pojačanja. Vida je reprezentativac i jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih igrača, Jerko Leko je već dokazana veličina, Ivan Krstanović je prvi strijelac lige, a naš trener posebno je zadivljen Alispahićem. Već nakon drugog treninga rekao mi je: 'Šefe, taj će biti igračina. Pravi je bosanski mangup!' I ja osjećam da bi mogao biti pun pogodak“, rekao je Mamić za Gol.hr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.