Addy ponovo na meti Modrih

Spahić sve dalje od Dinama

Adnan Beganović

Iako su i Dinamo i Emir Spahić iskazali veliku zainteresiranost za saradnjom, sve je izglednije da kapiten našeg nacionalnog tima karijeru neće nastaviti u hrvatskoj metropoli.

Naime, za Spahića su pored Dinama zainteresirani i drugi brojni evropski klubovi, no onaj koji doista bude želio angažovati kapitena Zmajeva, francuskom Montpellieru će morati platiti obeštećenje, što je potvrdio i menadžer našeg reprezentativca Bekim Pašalić.

"Za deset dana znat će se kamo odlazi Spahić. Sa Montpellierom ima ugovor još tri godine i da bi transfer bio moguć, zainteresirani klub mora se dogovoriti s predsjednikom Montpelliera."

Kako je Spahić sve dalje od Dinama, tako se zagrebačka momčad prema pisanju srbijanskih medija ponovo okrenula Leeju Addyju iz Crvene zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.