Ivanković demantuje glasine

Ivanković: Niko me nije tukao

M. Maksimović

Nakon poraza od Shakhtara u Donetsku, ambciozni Dinamo braće Mamić se polako počeo urušvati, kako to obično biva, nakon prvog poraza u Evropi.

Linfield i Domžale nisu bili pravi protivnik Dinama, kao što Dinamo nije bio pravi suparnik Shakhtara. Nakon poraza od 2:0, počelo se naveliko pričati o nezadovoljstvu u ekipi, čak se govori o tome da su neki igrači Dinama fightersi bili raspoloženi. Ipak uvijek mirni Branko Ivanković demantuje glasine.

 - Meni nitko izravno nije izrazio nezadovoljstvo, koje je zapravo prirodno. Svi žele igrati, to je jasno. Uvijek je prvih jedanaest zadovoljno statusom, trojica ili četvorica igrača u pravilu su poluzadovoljna, a ostali su, uvjetno rečeno, nezadovoljni Što se tiče pojedinih natpisa, igrači me nisu istukli kako se pisalo, vjerojatno bi bilo posljedica - naglasio je Ivanković za ZG Sportske Novosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.