Pripremna utakmica na Pecari

Široki slavio protiv Leotara

Danas je na Pecari odigran prijateljski meč Širokog Brijega i Leotara koji je završio pobjedom domaćina 3:2, iako je Leotar imao prednost od 0:2.

Karačić je na startu utakmice poslao sljedeći sastav: Marić, Diogo, Džidić, Renato, Šilić, Wagner, Ivanković, Zakarić, Mišić, Varea, Ćorić, a u nastavku su svi igrači dobili priliku.

Nije dobro počelo za Širokobriježane, već u 3.minuti nakon kontre, Aničić pogađa za 0:1.

Momčad s Pecare je pokušavala poravnati, međutim, Leotar je dobro odigrao u tim trenutcima i više pokazao. Da momčad iz Trebinja igra dobro potvrdio je Aničić drugim golom u 21.minuti za 0:2.

Izgledalo je da će Široki još jednu pripremnu utakmicu loše završiti ali za smanjenje prednosti gostiju pobrinuo se Varea u 44.minuti pogotkom glavom za 1:2. Spomenimo i to da je zbog jakog nevremena utakmica bila prekinuta u 28.minuti ali je nastavljena kasnije.

U nastavku druga slika na terenu, umjesto Renata i Mišića ulaze Roskam i Brekalo, Široki ima inicijativu i već u 51.minuti poravnava ponovno preko Varee, a prethodno je odličan prodor odradio Roskam.

Široki je i dalje nastavio s napadima, međutim u dosta situacija nije bilo preciznosti ili su igrači Branka Karačića previše komplicirali.

Konačan rezultat postavio je Zakarić u 67.minuti. Wagner je pošteno ispremiješao obranu Leotara, predriblao i golmana gostiju te uposlio Zakarića kojem nije bilo teško ugurati loptu u mrežu.

Do kraja susreta nije bilo promjena rezultata iako su i jedni i drugi imali još par izglednih situacija.

Sljedeći tjedan,30.srpnja, momčad Širokog će na Pecari u generalki pred sezonu i gostovanje Željezničara, dočekati novog premijerligaša, ekipu GOŠK-a iz Gabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.