Nedostaju mu porodica i prijatelji

Balotelli: Nisam sretan u Manchesteru

Adnan Beganović

U prošlom ljetnom prelaznom roku Mario Balotelli potpisao je petogodišnji ugovor sa Manchester Cityjem, no ako je vjerovati njegovim riječima, teško da će isti odraditi do kraja.

Naime, Balotelli je u razgovoru za Sky Italy rekao da mu je lijepo u momčadi, ali da mu se grad ne sviđa, te da mu jako nedostaje porodica i prijatelji u Bresciji.

"Nije mi dobro u Manchesteru, grad mi se ne sviđa nikako. Međutim, moram to prihvatiti jer i to je jedan korak u mom odrastanju. S druge strane u klubu mi je dobro, moj odnos sa trenerom i saigračima je odličan", rekao je Balotelli, a na pitanje novinara da li mu nedostaje Milan, odgovorio je:

"Milano? Ne, ne fali mi Milano, moj dom je u Bresciji, a ne u Milanu."

U posljednje vrijeme napadača Cityja često su povezivali sa AC Milanom.

"To je veliki klub. Jednog dana možda i zaigram u Milanu, no sada sam u Manchesteru, a da li ću ostati do kraja ugvora, to doista ne znam", zaključio je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.