Počele pripreme RK Zagreb

Josip Valčić jedino pojačanje

Rukometaši Zagreba počeli su pripreme za novu sezonu za sad samo jednim pojačanjem.

To je Josip Valčić koji se zapravo vratio u staro društvo gdje je i igrao prije odlaska u njemački Gummersbach sa kojim je prošle sezone osvojio Kup kupova. Marko Kopljar je i pored raznih špekulacija i dalje tu dok su se Zlatko Horvat i Ljubo Vukić u potpunosti oporavili od težih povrijeda.

Osovinu tima činiće i dalje Ivano Balić, Tonči Valčić, Manuel Štrlek, te golmanski tandem Šego i Pešić i pivoti Gal i Marić. Trener Obrvan ekipu prvo vodi na pripreme na Roglu, a Zagreb ove sezone uz Ligu prvaka i očekivana dva trofeja na domaćoj sceni očekuje i Regionalna SEHA liga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.