Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Rukomet

Džanbegović: Leotar je favorit, ali pokušat ćemo iskoristiti njihovu smjenu na trenerskoj klupi

Golman Maglaja pred gostovanje u Trebinju

Rukometaši Maglaja u posljednje dvije utakmice nisu osjetili slast pobjede, nakon nesretnog poraza u Doboju, Maglajlije su u prošlom kolu u sjajnoj utakmici kod kuće remizirali protiv Konjuha.  U narednom kolu Maglaj putuje na teško gostovanje kod Leotara, koji se nalazi u vrhu tabele, ali su i promijenili trenera.

Džanbegović: Leotar je favorit, ali pokušat ćemo iskoristiti njihovu smjenu na trenerskoj klupi
Mladi golman Maglaja biće na velikim iskušenjima u Trebinju, protiv Leotara koji se nalazi u vrhu tabele.
Bosna i Hercegovina

ŠR "Čelik-Junior" ulogu favorita prepušta RK "Čelik"

Historijski derbi u Zenici

U subotu će u Zenici biti odigran prvi gradski derbi u rukometu. Historijska utakmica igra se u okviru 1.lige FBiH između ŠR "Čelik-Juniora" i RK "Čelik" iz Zenice.  Ova dva kluba nakon što nije uspjela fuzija, od ove sezone nastupaju u istoj grupi, odnosno ligi, a zanimljivo da pred ovu utakmicu obje ekipe imaju isti omjer, te će ova utakmica odlučiti, koji će tim na kraju prvog dijela završiti iza Krivaje i Slobode.

ŠR "Čelik-Junior" ulogu favorita prepušta RK "Čelik"
Vladmir Zeljko je bio trener RK Čelik, kojeg je nakon 62 godine uveo u najviši rang takmičenja, ali na kraju je otišao iz kluba, te zajedno sa nekoliko entuzijasta napravio ŠR "Čelik-Junior", koja radi odliče stvari za rukomet u Zenici.
Foto: D. Kurbegović
Premijer liga BiH (M)

Uprava RK Bosna časti navijače koji su sinoć bodrili ekipu u Vogošći

Bosna u subotu dočekuje Lokomotivu

Nošeni sjajnom podrškom svojih navijača, visočki rukometaši su sinoć u Vogošći savladali domaći tim rezultatom 30:27 (poluvrijeme 13:12),  te se tako vratili na vrh Premijer lige. Sada Bosna ima 27 bodova, kao i drugoplasirana Gračanica, dok je treća Vogošća s 21 osvojenim bodom.

Uprava RK Bosna časti navijače koji su sinoć bodrili ekipu u Vogošći
Dvorana u Visokom u subotu će sigurno biti premala da primi sve ljubitelje rukometa, koji će željeti na licu mjesta da vide lidera Premijer lige
Učitavanje...